Aluminium op maat

In eigen werkplaats of op locatie
Ultiem maatwerk
Originele metaalproducties

Wil je je aluminium op maat laten maken en de productie overlaten aan een gespecialiseerd bedrijf in Noord-Brabant? Kies dan voor het veelzijdige dienstenpakket van ROK Metaal in Tilburg en profiteer van metaalproducten van hoogwaardige kwaliteit! Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in verschillende metaaltechnieken. Je profiteert bij ons altijd van de grootste vakkundigheid om aluminium producten op maat te laten maken, waarbij we in Noord-Brabant een productie van A tot Z voor jou in eigen bedrijf uitvoeren. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

ROK_Metaal_constructiewerk_6

Aluminium op maat met diverse disciplines

Wij werken al decennialang met passie voor metaalbewerking, waar de productie van aluminium producten deel van uitmaakt. Wanneer je een aluminium product op maat wilt laten maken door een bedrijf, verwacht je natuurlijk maatwerk tot in de details. Wij bieden je uiteenlopende mogelijkheden om jouw maatwerkproduct te vervaardigen. Ten eerste behoort de forceertechniek tot een van onze kerndisciplines, die wij toepassen voor producten van klanten in heel Nederland. Daarnaast zijn vloeidraaien, kanten en dieptrekken van metalen ook specialisaties van ROK Metaal in Tilburg.

Eindeloze mogelijkheden binnen een uitgebreid netwerk aan specialisten

Om onze productie van aluminium constructies en producten in Noord-Brabant perfect te voltooien, werken we in een groot netwerk van gespecialiseerde metaalbedrijven. Op deze manier kun je je aluminium product op maat laten maken door een bedrijf dat, dankzij een goede communicatie en samenwerking, altijd de beste oplossingen vindt. Of het nu gaat om afbouwprojecten of op maat gemaakte puien en gevels: met de juiste kwalitatieve materialen en een uitgebreid machinepark maken we alles voor jou mogelijk.

Geef je wensen door en ontvang advies

Wil je je aluminium product op maat laten maken door ons bedrijf? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze productie en technieken met aluminium in Noord-Brabant? Geef je wensen aan ons door en wij informeren je graag uitgebreid. Hierbij ontvang je natuurlijk ook deskundig advies van onze specialisten. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0) 416 36 18 41. Je kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@rokmetaal.nl.

ROK Metaal_call-to-action

Maak een afspraak

Met het moderne machinepark, een groot netwerk van andere metaalbedrijven biedt ROK Metaal u een totaalplaatje. Maak kennis met het gedreven team van ROK Metaal.