Rvs op maat

In eigen werkplaats of op locatie
Ultiem maatwerk
Originele metaalproducties

Wil je rvs op maat laten maken en zoek je een bedrijf in Noord-Brabant dat gespecialiseerd is in deze productie en bewerking? Schakel dan ROK Metaal uit Tilburg in en wees verzekerd van het perfecte resultaat. We hebben onze ervaring in metaalbewerking al meer dan 30 jaar opgebouwd. Hierdoor hebben we al vele succesvolle projecten op onze naam staan. De productie van rvs producten behoort tot het uitgebreide dienstenpakket van ons bedrijf uit Noord-Brabant, dat jou de mogelijkheid biedt om uiteenlopende metaalproducten en rvs op maat te laten maken. Ontdek de mogelijkheden voor jouw project!

ROK Metaal_forceren_3

Rvs op maat laten maken

Wil je verzekerd zijn van een stijlvol, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig metaalproduct, bijvoorbeeld voor een stalen deur of pui op maat? Dan haal jij zeker alle voordelen uit het uitgebreide machinepark van ons bedrijf in Tilburg, waar we de productie van rvs constructies met veel vakkundigheid uitvoeren. Je kunt rvs op diverse manieren op maat laten maken. Zo is forceren een van onze specialiteiten. Ook vloeidraaien, kanten en dieptrekken passen wij voor uiteenlopende metaalprojecten toe. Uiteindelijk draait de rvs-productie in ons eigen bedrijf uit Noord-Brabant altijd om het totaalplaatje; we voorzien jou van complete service wanneer je rvs op maat wilt laten maken.

Ervaring met diverse soorten metalen

Naast het op maat laten maken van rvs producten, kun je aan ons bedrijf in Noord-Brabant ook de productie en bewerking van andere metalen uitbesteden. Zo zijn wij ook ervaren met de bewerking van aluminium en verschillende staalsoorten. In samenwerking met andere gespecialiseerde metaalbedrijven zorgen we altijd voor de beste oplossing voor jouw specifieke metalen product. Op deze manier levert ROK Metaal altijd de meest originele, opvallende en functionele metaalproducties, zowel in eigen beheer als op locatie.

Geef je wensen voor jouw project aan ons door

Wil je je wensen aan ons bedrijf uit Noord-Brabant doorgeven voor het op maat laten maken van je rvs product(en)? Of wil je meer informatie over de werkwijzen binnen onze productie van rvs en andere metaalconstructies? Wij staan je graag te woord! Bel naar +31(0) 416 36 18 41, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rokmetaal.nl en maak je ideeën aan ons kenbaar.

ROK Metaal_call-to-action

Maak een afspraak

Met het moderne machinepark, een groot netwerk van andere metaalbedrijven biedt ROK Metaal u een totaalplaatje. Maak kennis met het gedreven team van ROK Metaal.