Lasersnijden metaal

In eigen werkplaats of op locatie
Ultiem maatwerk
Originele metaalproducties

Laat het lasersnijden van metaal, zoals staal en rvs, over aan onze metaaldeskundigen in Noord-Brabant. ROK Metaal is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in metaalbewerking op maat. Bij iedere opdracht streven we naar topkwaliteit en voeren we al onze processen met passie uit. Wil je staal of een andere soort metaal laten lasersnijden door ons bedrijf in Tilburg, Noord-Brabant? Geef je wensen aan ons door en ontdek alle mogelijkheden voor jouw maatwerkconstructie of -product

Neem contact opOver ons
ROK_metaal_over_1

Lasersnijden metaal als onderdeel van complete dienstverlening

Het lasersnijden van metaal, zoals staal en rvs, is een veelgebruikte techniek door ROK Metaal uit Noord-Brabant. In ons uitgebreide machinepark passen we de lasersnijtechniek met veel vakkundigheid toe. Hierbij snijden we metalen platen tot op de millimeter nauwkeurig. Het is belangrijk dat je voor het lasersnijden van staal, roestvrij staal, aluminium en andere soorten metaal een gespecialiseerd bedrijf in Noord-Brabant inschakelt. Daar ben je ook volledig van verzekerd wanneer je in zee gaat met ROK Metaal uit Tilburg. Vooral omdat je bij ons profiteert van een totale dienstverlening met een brede specialisatie. Of je nu metaal wilt laten lasersnijden, dieptrekken of zetten: je ontvangt altijd een maatwerkproduct in optima forma.

Vraag om meer informatie en advies

Heb je specifieke wensen voor een bepaald metalen maatwerkproduct? Bespreek deze dan uitvoerig met ons en ontvang advies over de toepassing van jouw metaalbewerking. Samen met onze gespecialiseerde partners zetten we alles op alles om jou topkwaliteit te leveren. Tijdens de processen houden we je natuurlijk goed op de hoogte. Heb je vragen of wil je de mogelijkheden voor het lasersnijden van staal, rvs of andere metalen met ons bedrijf uit Noord-Brabant bespreken? Bel dan naar +31(0) 416 36 18 41, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rokmetaal.nl.

ROK Metaal_call-to-action

Maak een afspraak

Met het moderne machinepark, een groot netwerk van andere metaalbedrijven biedt ROK Metaal u een totaalplaatje. Maak kennis met het gedreven team van ROK Metaal.