Plaatwerk metaal 

In eigen werkplaats of op locatie
Ultiem maatwerk
Originele metaalproducties

Het op maat bewerken van plaatwerk van staal, rvs en andere soorten metaal laat je over aan onze deskundigen uit Tilburg, Noord-Brabant. ROK Metaal heeft alle kennis, kunde en technieken in huis om aan al je wensen te voldoen. Ons dienstenpakket bestaat uit verschillende metaalbewerkingstechnieken die een maatwerkproduct tot in detail mogelijk maken. Of je nu plaatwerk van staal, aluminium of rvs op maat wilt laten bewerken door onze experts uit Noord-Brabant: we leveren jou te allen tijde topkwaliteit.

ROK_Metaal_plaat_en_zetwerk_7

Plaatwerk: de mogelijkheden

Lasersnijden, het zetten van plaatmateriaal of bewerkingen zoals lakken, lassen en poedercoaten: ROK Metaaltechniek heeft alle disciplines in eigen huis. Bij ieder project garanderen we een maatwerkproduct in optima forma. Wanneer je ons bedrijf uit Noord-Brabant inschakelt voor het op maat bewerken van plaatwerk tot een hoogwaardig product van rvs, staal of ander soort metaal, profiteer je van een compleet project. Ons uitgebreide machinepark maakt dit voor jou mogelijk. Zo kunnen we hier bijvoorbeeld:

Lasersnijden
Dieptrekken
Forceren

Wil je onze metaaltechnieken inzetten voor producties voor de afbouw, zoals stalen deuren en frames? Of heb je andere wensen voor plaatwerk op maat van staal, rvs of aluminium in bijvoorbeeld je bedrijfspand in Noord-Brabant? Bespreek met ons al je wensen en voorkeuren en laat ons een duurzaam, functioneel en stijlvol product neerzetten.

Maak gebruik van onze veelzijdige dienstverlening

Al meer dan 30 jaar levert ROK Metaal hoogwaardige metalen producten en constructies voor uiteenlopende toepassingen. Hierdoor is ons klantenbestand de afgelopen decennia steeds gemengder geworden. Het is dus niet voor niets dat jij en vele andere klanten profiteren van de veelzijdige dienstverlening van ROK Metaal uit Tilburg. Bel naar +31(0) 416 36 18 41, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rokmetaal.nl en vraag naar de mogelijkheden voor jouw project.

ROK Metaal_call-to-action

Maak een afspraak

Met het moderne machinepark, een groot netwerk van andere metaalbedrijven biedt ROK Metaal u een totaalplaatje. Maak kennis met het gedreven team van ROK Metaal.