Kanten metaal

In eigen werkplaats of op locatie
Ultiem maatwerk
Originele metaalproducties

De juiste kennis en technieken voor het kanten van metaal, zoals staal en rvs, vind je bij ROK Metaal in Noord-Brabant. We beschikken over een eigen machinepark waarmee we uiteenlopende vormen van metaalbewerking voor onze klanten uitvoeren. Wanneer je ons in Tilburg, Noord-Brabant, inschakelt voor bijvoorbeeld het kanten van staal of een ander soort metaal, bieden wij jou een complete service. Hierbij staan maatwerk tot in detail en hoogwaardige kwaliteit te allen tijde centraal. Ontdek de vele mogelijkheden van onze metaalbewerking!

Neem contact opOver ons
ROK_Metaal_constructiewerk_8

Wat is kanten van metaal?

Kanten is het buigen van metalen zoals staal, rvs en aluminium. We gebruiken hierbij een kantbank met een kantpers, waarbij onder hoge druk het metaal wordt gebogen. Door onze moderne CNC-machines in Noord-Brabant, zijn we in staat om jouw metaal zeer nauwkeurig te kanten. Het kanten van bijvoorbeeld platen van staal, aluminium of rvs is slechts een van de vele diensten waarvoor je ons kunt inschakelen. Zo zijn we ook gespecialiseerd in het lasersnijden en forceren van plaatwerk. Al meer dan 30 jaar specialiseren wij ons in de vele facetten van metaalbewerking. Je profiteert bij ROK Metaal in Tilburg te allen tijde van een veelzijdige dienstverlening en eindeloze mogelijkheden voor jouw constructies, die mede mogelijk worden gemaakt door het uitgebreide netwerk aan specialisten waarin wij werkzaam zijn.

Laat je metaal kanten door ons.

Wil je metaal laten kanten door onze experts in Noord-Brabant? Of heb je speciale wensen of verzoeken voor het kanten van bijvoorbeeld staal, rvs of aluminium? Bespreek dan met ons de vele mogelijkheden voor jouw design en eindproduct. Bel hiervoor naar +31(0) 416 36 18 41, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rokmetaal.nl.

ROK Metaal_call-to-action

Maak een afspraak

Met het moderne machinepark, een groot netwerk van andere metaalbedrijven biedt ROK Metaal u een totaalplaatje. Maak kennis met het gedreven team van ROK Metaal.