Forceertechniek

In eigen werkplaats of op locatie
 Ultiem maatwerk
Originele metaalproducties

Maak gebruik van onze ervaring met forceertechniek en laat je metaal forceren door ROK Metaal uit Tilburg, Noord-Brabant. We passen hierbij de modernste technieken toe om je producten efficiënt af te werken en je het beste resultaat te leveren. Het forceren van metaal is een van de vele diensten die wij aanbieden aan onze klanten in Noord-Brabant en in de rest van Nederland. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer over het maatwerk dat we jou kunnen bieden.

Neem contact opOver ons
ROK_metaal_forceertechniek_7

Toepassingen forceertechniek

Wanneer we metaal forceren, maken we een mal op een draaibank, die op een forceerbank wordt gemonteerd. Tussen de losse kop en de mal wordt een ronde plaat vastgeklemd, waarna de machine een draaiende beweging maakt. In meerdere fasen wordt de vastgeklemde plaat over de mal heen gevormd met behulp van speciaal gereedschap. Uiteindelijk resulteert dit in een holle of bolle kopie van de mal. Producten waarbij we de forceertechniek bij ons in Noord-Brabant toepassen, zijn bijvoorbeeld motoronderdelen, koppelstukken en beschermbussen. Als we metaal forceren, bieden we altijd een maatwerkproduct, bijvoorbeeld van rvs of aluminium.

Profiteer van onze ervaring met forceertechniek

Al meer dan 30 jaar levert ons team van metaaldeskundigen topkwaliteit. Wij richten ons op de vervaardiging van originele, opvallende en functionele metaalproducties, van (deel)constructies tot eindontwerpen. We doen dit in onze eigen werkplaats of op locatie. Door heel Nederland vind je de huzarenstukken van ROK Metaal. Van prestigieuze projecten tot gedegen constructies en ultiem maatwerk. Geen klant hetzelfde, geen opdracht hetzelfde. Wil je metaal laten forceren door onze specialisten in Tilburg, Noord-Brabant? Geef dan je wensen aan ons door. Bel dan naar +31(0) 416 36 18 41, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rokmetaal.nl.

ROK Metaal_call-to-action

Maak een afspraak

Kan ROK Metaal jouw project forceren en realiseren? Ga er maar vanuit dat we dat
kunnen. Zeker weten? Bel of mail ons en we plannen een kennismaking in.
Neem jij je plannen mee, dan zetten wij de koffie klaar.