Metaal zetten

In eigen werkplaats of op locatie
Ultiem maatwerk
Originele metaalproducties

Het zetten van metaal is een van de specialismen van ROK Metaal uit Tilburg, Noord-Brabant. Al meer dan drie decennia produceren we unieke en kwalitatief hoogwaardige metalen constructies voor onze klanten. In ons uitgebreide machinepark in Noord-Brabant hebben we de juiste technieken voorhanden om onder andere metaal te zetten, te kanten en te forceren. Ontdek de mogelijkheden voor jouw project en profiteer van onze complete service!

ROK_Metaal_afbouw_3

Zetten van metaal

Het zetten van plaatwerk is een veelgebruikte techniek in de metaalbewerking. Hierbij wordt een metalen plaat van een tweedimensionale vorm omgezet naar een driedimensionale. Platen moeten hierbij nauwkeurig op een zetbank worden gebogen. Het zetten van metaal bij ROK Metaal in Tilburg, Noord-Brabant, wordt dan ook vakkundig gedaan. Of het nu gaat om deelconstructies of eindontwerpen: we leveren altijd de hoogste kwaliteit af. Onze veelzijdige service omvat, naast zetten, nog diverse andere bewerkingstechnieken. Denk hierbij aan het forceren en kanten van metaal.

Neem contact met ons op

Wil je staal, aluminium of rvs laten bewerken en een maatwerkproduct ontvangen dat tot in detail is afgewerkt? Vertel ons jouw wensen en wij verlenen jou graag een vakkundige totaalservice. Neem contact met ons op om jouw project te bespreken. Wij zijn te bereiken via +31(0) 416 36 18 41, het contactformulier of via e-mail naar info@rokmetaal.nl.

ROK Metaal_call-to-action

Maak een afspraak

Met het moderne machinepark, een groot netwerk van andere metaalbedrijven biedt ROK Metaal u een totaalplaatje. Maak kennis met het gedreven team van ROK Metaal.