Stalen deur op maat

In eigen werkplaats of op locatie
Ultiem maatwerk
Originele metaalproducties

Voor een stalen deur of kozijnen, is er een deskundige aanpak op maat nodig. Of je nu stalen deuren, gevelelementen of een frame op maat wilt laten maken: ROK Metaal uit Tilburg heeft de juiste kennis, kunde en technieken in huis. In ons eigen machinepark passen we al meer dan 30 jaar diverse metaalbewerkingstechnieken toe om de perfecte maatwerkproducten te leveren. Zo vind je bij ons dus de juiste partner voor het op maat laten maken van je stalen deur, frame of andere stalen constructies.

ROK_Metaal_afbouw_3

Stalen deuren op maat

Legio metaaltechnieken komen van pas in de afbouw: van metalen scheidingswanden tot gevelelementen, kozijnen, deuren en trappen. Bij ROK Metaal is alles mogelijk op het gebied van afbouw. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en exact maatwerk bij ieder project. Wil je bijvoorbeeld een stalen deur of frame op maat laten maken door ons bedrijf uit Tilburg? Dan bekijken we samen met jou welke bewerkingstechnieken van toepassing zijn. Zo kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een maatwerkproduct van staal, maar ook voor constructies van rvs. Vervolgens passen we de juiste technieken en machines toe om het meest kwalitatieve, duurzame en originele product neer te zetten. Enkele technieken die wij gebruiken zijn forceren, dieptrekken, vloeidraaien, zetten en lasersnijden. In het bijzonder hebben wij onze forceertechniek toegepast voor projecten door heel Nederland.

Ontdek al onze diensten

Bekijk ons complete dienstenpakket en ontdek hoe wij jouw maatwerkconstructie kunnen leveren middels onze complete service. Wil je stalen deuren of een stalen frame op maat laten maken? Of wil je graag andere stijlvolle en kwalitatieve producten laten vervaardigen, zoals een stalen pui? Laat het aan ons weten, dan bespreken we graag met jou de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via +31(0) 416 36 18 41, het contactformulier of via e-mail naar info@rokmetaal.nl.

ROK Metaal_call-to-action

Maak een afspraak

Met het moderne machinepark, een groot netwerk van andere metaalbedrijven biedt ROK Metaal u een totaalplaatje. Maak kennis met het gedreven team van ROK Metaal.