Stalen pui

In eigen werkplaats of op locatie
Ultiem maatwerk
Originele metaalproducties

Wil je een stalen pui of gevel op maat laten vervaardigen door een specialist? Schakel dan ROK Metaal uit Tilburg in. Ons team van metaaldeskundigen past verschillende technieken vakkundig toe om jouw maatwerkproduct tot in de laatste details af te leveren. Dit doen wij voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw stalen pui op maat? Ontdek alle disciplines die wij in huis hebben en vertel ons jouw wensen.

ROK_Metaal_puien_en_gevels_6

Stalen pui binnen of buiten

Representatief maatwerk, daarmee maakte ROK Metaaltechniek in Tilburg naam en faam. Onze prestigieuze projecten van staal, rvs of aluminium tonen aan dat wij elke opdracht hoogwaardig afleveren. Duurzaam en solide, designvol of functioneel: de mogelijkheden die wij bieden zijn eindeloos. In ons eigen, zeer uitgebreide machinepark beschikken we over verschillende moderne machines die een kwalitatief hoogwaardige stalen pui op maat mogelijk maken. Denk hierbij aan het forceren en zetten van plaatwerk en het lasersnijden van metaal. Daarnaast werken we samen met andere gespecialiseerde metaalbedrijven zodat we iedere klant het beste resultaat kunnen bieden.

Ontdek onze diverse diensten

Ben je geïnteresseerd in het op maat laten maken van een stalen pui? Of wil je door onze metaaldeskundigen andere producten of constructies op maat laten maken, bijvoorbeeld van rvs of aluminium? Bekijk ons veelzijdige dienstendienstenpakket, informeer naar de mogelijkheden voor jouw product(en) en profiteer van meer dan 30 jaar ervaring in metaalbewerking! Neem contact met ons op via +31(0) 416 36 18 41, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rokmetaal.nl.

ROK Metaal_call-to-action

Maak een afspraak

Met het moderne machinepark, een groot netwerk van andere metaalbedrijven biedt ROK Metaal u een totaalplaatje. Maak kennis met het gedreven team van ROK Metaal.